Inför: Mallorca – Valencia

Valencia har stått för väldigt bra prestationer under början av säsongen och befinner sig på en femte plats. Favoriter till att vinna denna match är ju utan tvekan Valencia. Klubben har varit fantastiskt bra och jag själv tror på Valencia i år, jag tror att Valencia kommer vara det enda laget i La Liga som kommer kunna hota Real Madrid och Barcelona. Valencia kommer till den här matchen efter att ha vunnit Granada med 1-0, ett mål gjort av Sergio Canalés. Valencia har självförtroendet förmodligtvis på sin sida, Det här är bara Valencias match!

Motståndet, Mallorca har inte varit lika framgångsrika då dem har förlorat 3 av dem första sex matcherna i ligan och därmed ett oavgjord resultat. Mallorca möter Valencia på hemmaplan men förblir som dem jämnt brukar vara, ”underdogs”. Det var i deras senaste match som dem kryssade mot Osasuna, slutresultatet blev 2-2 i en väldigt tätt och jämn match.

Mallorca har under dem senaste säsongerna saknat en vass målskytt, den senaste riktigt vassa målskytten Mallorca hade var Dani Gúiza som vann skytteligan i La Liga 2007/2008 med sina 27 mål. Det var väldigt tätt mellan honom och Luis Fabiano, men till slut så vann den föredetta Mallorca spelaren kampen. Jag tycker att Mallorca behöver en ny och saftig anfallare för att kunna måtta sig med dem andra lagen i La Liga, annars blir det samma visa för klubben varje år, att undvika nedflyttning.

 

Tror du på skräll?

Leave a Comment