Inter i brygga efter fransk seger

André Ayew, foto: "Amarhgil"

Pressen på Ranieri ökar efter uddamålsförlusten igår. André Ayew nickade in matchens enda mål på stopptid, vilket innebär uppförsbacke för Inter inför hemmamötet. Inter har nu förlorat sex av sina senaste sju matcher, och kritiken mot Ranieri lär öka inför helgens drabbning med Napoli på San Paolo på söndag kväll.

Efter en mållös och jämn första halvlek så tog matchen fart i den andra. Marseille kändes snäppet vassare, framförallt fungerade samarbetet mellan Amalfitano och Azpilicueta  felfritt, och Marseille hotade längs högerkanten flera gånger.

Matchen såg ut att få ett mållöst slut, när André Ayew fick bollen och drog på ett skott i den andra tilläggsminuten. En bra räddning av Julio Cesar resulterade i en hörna. Och då fick Ayew revansch, när han drog sig loss från Chivu och nickade in segermålet i slutsekunderna.

Ett mål som kan förändra hela dubbelmötet, eftersom att Marseille har nu ett resultat att försvara i Italien. Inter måste rycka upp sig om man ska lyckas vända på steken, men får nog anses vara små favoriter till att gå vidare fortfarande.

Diskutera  gärna matchen i kommentatorsfältet!

Leave a Comment