intervju med Lukas Lindell

Hej Lukas, hur är det?
Jo, det är bra tack.

Hur kommer det sig att du skriver på fotbollsoraklet?

Jag har varit mycket intresserad av fotboll i princip hela mitt liv. I början på hösten 2009 fick jag en förfrågan, via facebook, om jag var intresserad av att skriva på fotbollsoraklet. Jag funderade inte många sekunder innan jag mailade tillbaka ”ett självklart ja”. Trots att jag inte hade så mycket erfarenhet av skrivande så tror jag ändå att kärleken till fotbollen avgör lika mycket, om inte mer, om en artikel, blogg eller what ever ska vara bra eller dålig.

Fotbollsoraklet.se har fått mycket beröm på senaste tid, vad tror du detta beror på?
Jo, framförallt så tror jag att det beror på bättre uppdatering. Ett tag så skrevs det bara en artikel var femte dag. På sistonde har vi även fått in nya killar, vilket också kan vara en anledning – Bättre uppdatering, fler idéer, fler områden och fler kontakter med mera. Sedan tror jag också att fotbollsoraklet på facebook har givit oss fler läsare, även små ändringar som design-uppdateringen på fotbollsoraklet.se kan förändra mer än vad man tror.

Fotbollsoraklet.se växer på blogglistorna, men vad tror du behövs för att fotbollsoraklet ska växa ytterligare och bli en mer känd webbplats?
Ja, som du säger så växer fotbollsoraklet väldigt snabbt just nu och jag tror att om vi fortsätter jobba hårt på sidan så fortsätter vi att växa ännu snabbare. Med andra ord så tror jag än så länge att inga stora förändringar behövs.

Tack

1 Comment

  1. Lars

    Jag tror ni behöver något som lockar!

Leave a Comment