Inzaghi två målsskytt

Milan åkte till Frankrike för att kämpa om poäng. De åkte hem med tre poäng mot ett Marsille som man inte hade några större problem mot. Milan coachen Leonardo petade i dagens match Jankulovski, som jag anser är helt rätt, in kom istället Zambrotta. Zambrottas högerbackspostion ersattes utav Oddo. En annan man som bänkades var Ronaldinho som är i en rejäl formsvacka in klev istället Seedorf. Huntelaar på bänken och Inzaghi från start.

Under matchen var Marsille ofta tvungna att ta skott utifrån. Dem skapade inga direkta målchanser. Det var däremot Milan som spelade offensivt. 1-0 gjorde Inzaghi i den 28 minuten efter ett inlägg från Seedorf som såg både mycket enkelt ut och väldigt snyggt ut, Marseilles backar glömde helt bort målfarlige Inzaghi framför mål.  i den 46 minuten kommer Marseilles första riktiga målchans, efter att Silva missar en resning och nickar ner mitt på Cheyrous fötter, men som tur är finns Stoari i målet.

I början på andra halvlek fick Milan verkligen en mardrömsstart. Oförtjänt gör Marseille 1-1 på en frispark som läggs av Cheyrou. Bollen nickas i mål av Heinze.  Milans högerback Oddo kommer upp på kanten ett par gånger och lägger fina inlägg mot Pato, något borde resultera i mål. Målet skulle dock komma för Milans del i 74 minuten på frispark. Zambrotta lägger den snabbt till Seedorf utan att Marseille spelarna är med. Seedorf får den lägger en fin pass till en löpande Inzaghi som slår in 2-1 till Milan.

För mig är Real Madrid och Milan redan klara för slutspel. Inget kan stoppa dem, det roliga ska bli att se hur matchen mellan Milan och Real Madrid slutar.
p_filippo_inzaghi_2
/Mattias Sörensson

Leave a Comment