J-Södra

Hårdsatsande J-Södra har hittils värvat ihop fyra spelare Kristoffer Fagercrantz – Falkenberg, Nuredin Bakiu – Ifk Norrköping, Pär Cederqvist – Landskrona och Mathias Etéus – IFK Göteborg.

Efter värvningen av Fagercrantz lovade J-Södras general manager Hasse Lindbom fyra värvningar. Det har hittils kommit 3 efter Fagercrantz och alla södraiter kan nog vänta sig yterligare spelare. Det ska in en mittfältare samt en mittback till i truppen och det går mycket rykten om vilka det kommer att bli.

Jönköping Södra har bytt tränare till kommande säsong, ut med Nordin och in med Jankevics som under förra säsongen var assisterande tränare. Hasse Lindbom, tränare över svenska U-17 landslaget, har ett oehört stort kontaktnät vilket har och kommer hjälpa Södra i fighten om spelare. Alla spelare som valt Södra hittils har nämt att den stora satsningen är den stora anledningen till att de lockades.

Seriemässigt, vart tror ni att J-Södra slutar i tabellen?

/Mattias Sörensson

1 Comment

  1. joelserghini

    det känns som att det kommer gå rätt bra men man får tänka på en sak att de ska spela ihop sig o ett nytt spelsystem men har en bra magkänsla 😉 men om ja får kan ja får vara en av de som skriver så kan ja skriva allt som händer i j-södra rykten hör man ju och så vidare ?

Leave a Comment