Jag är redo för Milan och Serie A – Ronaldinho

Jag är redo för Milan och Serie A – Ronaldinho

Brassen är just nu i Beijing för att ta  en guld ”Dinho älskar varje sekund av detta kinesiska äventyr, men ser fram emot ligastarten med Rossoneri.

Dinho i La Gazzetta Dello Sport. ” Milano, Tackvare Brasilien kommer jag vara tillbaka i toppform, jag har inte spelat på länge och behöver träna mycket för att få tillbaka allt jag tappat. Milan fansen vet att jag kommer vara tillbaka i topp form efter OS och är redo för Serie A”. Dinho har mycket att bevisa för Milan-fansen, det förväntas mycket av honom på San Siro kommande säsong.

I OS spelar man kvartsfinal mot Kamerun. Om “Selecao” går vidare kan det bli en dröm final mot Argentina. Och matchen i matchen Lionel Messi vs Ronaldinho.

 

/ DUTTY P

Leave a Comment