Jag kanske får som jag vill ändå.

Jag hade en stor dröm om att bosniske anfallaren Edin Dzeko skulle värvas till Milan. Nu ser det inte så möjligt ut, efter att Dzeko själv sagt – Jag stannar tyvärr i wolfsburg. Allt kändes så lovande när Dzeko uttalade sig om att Milan var världens bästa lag och att han drömde om att få spela för dem.

Nu ser det ut att bli en annan spelare på anfallet som jag önskade förra säsongen. Luis Fabiano, han bidrog till stor del till att Brasilien vann Confederations Cup. Han fixade två snygga mål för Brasilien.  Luis Fabiano var en het spelare i mina tankar förra säsongen, men han försvann på något sätt, kanske för att han inte får så jätte mycket media på sig. Nu är han aktuell för Galliani, och jag hoppas att han kan göra allt för att värva Sevilla anfallaren.

Luis_Fabiano_7170431x1

Men vill ändå inte att hoppet om att Dzeko ska komma är helt dött.  Det tror jag inte heller inerst inne. Galliani har nog inte heller glömt Dzeko. Helt underbar att skåda i Wolfsburg, om han kommer till Milan kommer det vara förtjusande syn. Tänk bara att se Dzeko på med Milan tröjan och springa in på San Siro.

Lite besviken är man ju alltid på att Milans värvning Cissokho inte gick rätt till. Hoppas Milan försöker ännu en gång och att den då lyckas. En ytterback/mittback är Milan i stort behov av, en mittfältare i form av Veloso, som kan spela på många positioner, skulle vara en perfa värvning.

Milan har värvat en del spelare för er som inte visste det.
D. Di Gennaro– Anfallare- född 1988
I. Abate– Mittfältare- född 1986
M. Diniz– Försvarare- född 1987

[poll id=”4″]

1 Comment

  1. Roffe

    BRA INLÄGG! MILAN ÄR BÄST!

Leave a Comment