Joakim Sjöhage: Det klickar inte mellan mig och Tom Prahl

Joakim Sjöhage har haft en tung säsong i Trelleborgs FF. Sjöhage har inte gjort mål sedan den 25 april, och nu i senaste matchen mot BP fanns inte ens anfallaren med på bänken.

En petning som gör Sjöhage mycket upprörd.

– Jag vet inte orsaken till det, men det klickar väl inte mellan mig och Tom Prahl. Han tycker väl inte att jag är bra nu, säger han till Trelleborgs Allehanda.

Den unge framtidsmannen Robin Jacobsson var den som ersatte Sjöhage. Enligt Trelleborgs assisterande tränare Alf Westerberg var Jacobsson i bättre form än Sjöhage inför matchen mot BP och i eftermiddag när spelar TFF mot Elfsborg på Vångavallen, tror inte Sjöhage på speltid.

– Chanserna känns inte så stora alls. För min del kommer det inte bli något spel, inte som det känns nu.


Leave a Comment