John Guidetti är en jagad man

Enligt Sky Sports så har Newcastle och Sunderland blandat sig in i jakten på svensken som tillhör Manchester City. Men det är knappast troligt att John Guidetti kommer spela i den ljusblåa tröjan kommande säsong.

Det verkar som att Guidetti kommer ha huvudbry om var han vill spela fotboll under hösten och våren som kommer. Intresse finns det för han, inte bara i England utan även från Italien, Spanien och Tyskland.
20-åringen som ifjol var utlånad till holländska Feyenoord gjorde 20 mål på 23 matcher. Ett bra facit som gjort svensken till den hetaste svensken under detta transferfönster.

Guidetti kommer ansluta till Manchester City´s försäsongsträning, men det finns en stor sannolikhet att han lämnar Etihad Stadium denna sommaren. Newcastle och Sunderland ska alltså vara väldigt intresserade av den unga svenska målkungen, men intresset kring honom är väldigt stort. Det ryktas om klubbar såsom Inter, Lazio, Fiorentina, Sevilla och Borussia Mönchengladbach är bara några klubbar som sägs vara intresserade.

Om det handlar om ett ytterligare lån eller en försäljning av svensken är i dagsläget inte helt klart, men vi kan vara säkra på att Guidetti inte kommer bära en Citytröja säsongen 2012/13.

2 Comments

  1. Säkra?
    Om Mancini/ City inte vill släpa sin supertalang, lär inga pengar i världen få dom att släppan honom…

  2. Marcus Jönsson

    Jag tvivlar starkt på att Guidetti är med i Mancinis planer för kommande säsong. Och Guidetti vill inte sitta på bänken, han vill ha speltid. Den speltiden lär han inte få i City.
    Så det är ganska troligt att han lånas ut eller säljs.

Leave a Comment