Just nu: Arsenal får tuff lottning

Just i detta nu blev det klart att storklubben Arsenal får möta tufft motstånd på vägen till Champions League gruppspelet i form av italienska Udinese. Arsenal borde gå vidare men jag tror knappast att Wenger jublade då det är långt från en säker seger och Arsenal lär få jobba för gruppspelsplatsen. Det lär även bli en stor kamp om prestige mellan Premier League och Serie A för självklart skulle det vara förödande för både engelsk och italiensk fotboll om man inte hade fyra lag i gruppspelet.

En annat som fick tuff lottning var Lyon som fick det numera så fruktade skrällaget Rubin Kazan som fällt så många jättar de sennaste åren. Fördelen för fransmännen borde dock vara att Rubin Kazan inte har lika stor fördel av sitt klimat så här års och det ska bli intressant att se hur ryssarna klarar sig utan sitt främsta vapen den hårda ryska vintern.

Nämnas kan också att sveriges hopp i Champions League drar till Kroatien och möter Dynamo Zagreb en allt ifrån lätt match för skåningarna men samtidigt var det inte även så vi resonerade innan Rangers matchen?

Klart är att vi har ett spännande kvalomgång framför oss.

2 Comments

  1. Johan

    Tror ni Malmö går vidare?;

  2. Anders Moberg

    Jag tror dem har en chans att göra det men det blir inte lätt. Spelar man som man gjorde mot Rangers så går man absolut vidare men jag tror vi får ställa in oss på en nagelbitare.

Leave a Comment