– KAKA KLAR FÖR REAL MADRID!

Inatt blev det äntligen klart – Kaka är klar för Real Madrid och jag är absolut inte chockad. Eller rättar sagt, vem är det egentligen? Både Milan och Real Madrid bekräftar affären som blev värd 720 miljoner kronor. Sex långa år lär det blir för Kaka och jag förstår inte varför många milanisti tackar honom för allt han gjort då han både lurat och svikit dem. Hans uttalanden ”jag vill bli den nya Paolo Maldini och jag vill sluta min karriär i Milan” borde han inte ha sagt eftersom det är historia nu. Jag blev chockad när han hur glad som helst berättade på presskonferansen att han skulle lämna Milan då han någon vecka tidigare visat sin empati till hans fans och berättat för dem att han inte skulle lämna dem. Något ännu roligare är att Kaka påstår att det inte finns inga hårda känslor mellan honom och Milan och givetvis tror jag absolut inte på detta eftersom jag är tusen procent säker på att det finns ”hårda känslor”. Vem försöker han lura ens? Frågar ni mig så är det inte Real Madrid han bör satsa på, utan skådespeleri. Ena dagen är han ledsen och helt plötsligt är han glad och berättar för journalisterna att han kommer att vinna många titlar med Real Madrid. Dubbla roller?

Däremot var det ju Zidane som ”råkade säga” att Kaka var klar för längesedan och det verkar ju som om jag var den enda som trodde på honom. Det ryktas ju även att Kaka kommer att få hans nummer, det vill säga nummer 5. Galliani gjorde det ju riktigt tydligt att man inte hade råd med honom och beklagade över alla förluster de hade. Nästa dag säger Berlusconi att han inte vill att Kaka ska lämna och Kaka förmedlar sin kärlek till sina fans då han ger dem nya hopp om att han trots allt kommer att stanna kvar. Perez är i alla fall en man som kan skratta sig lycklig och han berättar även att han är ute efter både C.Ronaldo och Zlatan. Jag hoppas han skojar..

09s11-kaka2-861_jpg_948718b

Jag som hade förväntat mig tårar från dig Kaka..

8 Comments

 1. Niklas

  Surt för Milan men en go prislapp!

 2. Niklas

  Typ Fabregas skulle vara sjukt gooooo!

 3. Mattias

  Edin Dzeko, ryktas det väldigt mycket om det kan man hoppas!

  • Hoda Merei

   – ye i know, sjukt bra är han och Galliani har ju varit i Sarajevo sägs det enligt SKY så han kommer ni säkert att få. NI kommer ju att köpa spelare för 1,1 miljarder så han lär vara en av dem, nu i veckan kommer man få höra vad som händer med affären.

 4. krille

  skit i kaka nu roma nyheter tack

Leave a Comment