Kan Silvio Berlusconi locka Fabregas?

Silvio Berlusconi åker till London får att locka Fabregas till Milano sägs det. Affären kommer i så fall vara klar på måndag. Om det blir någon övergång är svårt att säga, men Fabregas har gjort uttalanden om att han vill lämna London klubben. 30-35 £ kommer Berlusconi skramla upp för Fabregas.

Milan kommer då också bli av med sin defensiva playmaker Andre Pirlo som säljs till Chelsea, där nu Ancelotti är tränare. Pengarna från den övergången kommer användas till Fabregas övergången medger Berlusconi, men behöver verkligen milan sälja Pirlo för att få råd? Dem fick ju trots allt 67£ för Kaka och 15£ för Corcuff. Jag tycker själv att Pirlo tappat mer och mer, han hänger inte med lika bra i spelet som innan så för mig kan vi sälja honom till Chelsea, om han nu säljs kan prislappen bli dyr.

Alla Milan-fans är missnöjda med Milans dåliga inledning på träningsmatcher och värvningar. Den enda stora stjärna man lyckats dra åt sig är den forne Real Madrid spelaren Huuntelar. Om Milan lyckas värva Fabregas blir det en riktig transfer skräll, det anser jag i vilket fall.

13_FABREGAS

Mattias.sorensson@fotbollsoraklet.se

2 Comments

  1. Hoda Merei

    – man vet aldrig med berlusconi 😉

  2. Mattias

    Haha, det är sant.. skulle vara riktigt gött att få en stark ersättare efter kaka

Leave a Comment