Khari till Norge

En bajenälskande f d DIF-tränare har värvat två gnagare inom loppet av ca 2 veckor.
Man inte undvika att dra lite på smilbanden, lite i alla fall. Sören, Sören….

Daniel Arnefjord var en värvning av Ålesund jag inte riktigt hade förståelse för. Mest glad att han lämna oss. Men att den 27-årige jamaicanen Khari Stephenson lämnas oss nu känns desto tråkigare.

Jag har kastat lite skit på både Arnefjord och Mendes. Men när det gäller Khari Stephenson är jag redo att bryta den trenden. Jag tycker han gjorde mycket nytta sätt till hur lite han fick spela. Jag är bekymrad över att vi säljer honom till Norge. Men glad för hans skull. Vi, Norling och Nebo gav honom inte det utrymmet han så väl behövde. Hade han fått det, hade han garanterat varit ordinarie och den dagen en transfers varit aktuell givit oss ett välbehövligt tillskott.

Nu säljer vi honom till Sören Åkeby och gör en minusaffär. Den exakta summan har inte blivit officiell än, men vi fick gen sju miljoner för att få klä honom i svartgult. Jag gissar på att vi kanske fick knappt 3½ miljon för honom nu.

Mest kommer jag att minnas Khari för det viktiga 1-0 han gjorde mot MFF i våras. Han hann med fyra mål på 33 tävlingsmatcher. Khari, jag är inte ensam som säger att vi kommer sakna dig. Du hade kunnat ge oss mycket! Lycka till i Norge och resten av din förhoppningsvis lyckliga karriär.

Grattis Sören!

/Black at heart

Leave a Comment