Kom tillbaka Tevez!

Den argentinska anfallaren och Manchetser City anfallaren Carlos Tevez har åkt hem för att tillbringa lite tid med sin nyfödda dotter i Argentina.
Nu har Roberto Mancini gått ut med en offentlig bön om att Tevez ska komma tillbaka snarast möjligt:
– Jag har honom inte här i mitt lag och det är inte verkligen inte bra, säger Mancini.

Manchester City tappade igår greppet om fjärdeplatsen i Premier League efter gårdagens mediokra mållösa match mot Liverpool.
Roberto Mancini sätter nu allt sitt hopp och tillit till lagets nyckelspelare Carlos Tevez – trots att han befinner sig många, måna mil bort i Argentina.
Tevez har missat Citys tre senaste matcher till följd utav att Tevez fru födde parets dotter flera veckor för tidigt. Enligt the Daily Express så vårdas nu Tevez dotter på en intensivvårdsavdelning men läget uppges ändå vara under kontroll.

Men Mancini vill att Tevez kommer tillbaka så fort som möjligt:

– Jag vet inte om Tevez kommer att komma tillbaka imorgon eller nästa vecka, men jag hoppas att han är tillbaka inom ett par dagar för jag har stora problem. Han behövs otroligt mycket.
– Han har haft lite familjeproblem men nu är allting okej tror jag, och därför hoppas jag nu att han kommer tillbaka så snabbt som möjligt. Jag behöver honom, klubben behöver honom säger Mancini till Daily Express.Leave a Comment