Kort om läget i England

Aston Villa

Den dankse Aston Villa spelaren Martin Laursen lägger skorna på hyllan. Laursen köptes in under säsongen 2004/2005 från topplaget Milan. Dansken har bara spelat 82 matcher under dessa 5 år i ligan, en lång tid med skador.

Uttalande från klubben:

Villa are sad to announce Martin Laursen’s retirement from football.

The club captain made the decision after being faced with another lengthy spell on the sidelines.

He elected to hang up his boots rather than undergo another major operation – this time on his right knee.

The retirement of the lionheart defender will be a huge loss to the players, the manager and the fans.

Tottenham

Inters mittfältare Muntari till Tottenham?  Sulley Muntari har verkligen presterat bra under denna säsong i Serie A, kungen på mittfältet. Innan han kom till Inter spelade han för PL-laget Pourtsmounth. Inters starka mittfältare är mer eller mindre given i Mourinhos elva.  Och nu ryktas han tillbaka till England, till tottenham.  Personligen tror jag att en flytt tillbaka ligger långt bort. Muntari vill nog stanna och vinna fler titlar i Italien innan han tänker flytta.

Arsenal

Det ryktas mycket om Arsenals heta anfallare Adebayor. Milan, Chelsea och Barcelona är bara några av alla klubbar som är sugna att köpa loss han från Emeriates stadium. Arsene Wenger medger nu att Emmanuel kan lämna Arsenal i sommar. Och han skiter fullständigt i om laget som värvar honom är ett av toppfyralagen i PL, alltså en konkurrent till Arsenal. Jag tror och hoppas att han vill gå till Milan, där kan han hjälpa de rödsvarta till toppen igen.

51296058

Leave a Comment