Kun Aguero räddade Argentina från fiasko

Fram med godiset mina damer och herrar, Copa America är äntligen igång!

I dag så spelades premiärmatchen i Copa America. Argentina mötte Bolivia, ett riktigt tufft motstånd för argentinarna. Det var inte så länge sedan som Argentina förlorade mot Bolivia med hela 6-1. Så ingen sa att det skulle bli enkelt! Argentinas förbundskapten Batista valde att spela med Lavezzi-Tevez-Messi i anfallet, stjärntrion funkade inte alls. Det skulle bli lite darrigt i Argentina i den 48:e minuten då Bolivia tog ledningen via målskytten Edivaldo. Han klackade in bollen, elegant! Hur skulle Argentina lösa detta? Jo, med att ta in Sergio Kun Aguero. I den 76:e minuten visade han varför han ska vara med i startelvan. Målet var lika med delikates, världsklass på det avslutet. Kun Aguero räddade Argentina från ett ytterligare fiasko, mot Bolivia. Matchen slutade med 1-1