Kvällens match är något extra

kvällens match spelas mellan Ghana-USA. En match där ingen ses som riktiga favoriter. Troligaste resultatet är nog ett kryss men jag tror och hoppas att USA tar det.

Jag gillar både Ghana och USA och det är väldigt tråkigt att ett av lagen redan ska ut ur turneringen. Vilket lag det än blir så har båda gjort en riktigt bra turnering. USA kom till VM efter att ha gjort ett riktigt bra kval likaså Ghana. Men jag imponeras riktigt mycket av USA för varje gång jag ser dem, inte för att de spelar den där glänsade fotbollen som Brasilien eller Argentina. Mer för att de visar sina känslor på ett sådant sätt och för att det är riktigt stort för en nation som USA. För många räknas inte USA som en fotbollsnation men detta kanske är början till det? De har trots allt ett par stjärnor i laget, för att nämna två, Donovan och Howard.

De ska bli väldigt spännande att se vem som tar taktpinnen i matchen. Vilket lag som vågar anfalla från start. Det kommer bli det avgörande i denna match tror jag. Att så tidigt som möjligt punktera matchen.

Mitt tips är 3-2 till USA efter en mycket mycket jämn match..

Leave a Comment