Läget i Italien

carloancelotti_773038Slutet är nära och det ser ut som Inter tar hem det i år igen. Men det händer mycket i Italien just nu. Jag tänkte uppdatera er med de största nyheterna från Italien just nu.

Milan

Tränaren får skulden i Milan lägret. Han sågas nämligen så hårt att de förlorade titeln på grund av han, detta medger Milan ägaren som även är Italiens premiärminister. Han gnäller på att Ancelotti ofta tagit ut fel lag till matcherna och ofta spelat med fel lag, han tycker att Milan har många dribblingsskickliga spelare som de borde bygga spelet på.  Carlo Ancelotti kom till Milano klubben år 2001, och har länge setts som en kanontränare. Men nu börjar det bli dags att hitta något nytt. Ancelotti själv har varit i London för att förhandla med Chelsea. Han har länge kopplats till England och Chelsea. Chelsea ordnade under tisdagskvällen ett möte med Ancelotti, detta medger The Guardian. Chelsea är i akut behov av tränare när den nuvarande Guus Hiddink lämnar klubben efter att han bara skrivit på för en kort tid i Chelsea.

Flamengo vill ha Ronaldinho?

Jo ni hörde rätt, Brasilianska klubben Flamengo är ute efter Milans Ronaldinho. För drygt en vecka sen skrev de på med Inters gamla Brasse Adriano. Ronaldinho inledde inledde Serie A kanonbra, men under senare tid har han spenderat en del tid på Milans bänk. Jag tror personligen att Ronaldinho inte är så sugen på en hemflytt än, liksom nästa år väntar Champions League för Milans del.

Juventus och Inter jagar Udineses stjärna

Det var för en vecka sen nu, Inters ledning träffade Udineses. Det handlar om stjärnan Fabio Quagiliarella. Pros lappen ligger på 130 miljoner svenska kronor, detta kom de överens om på mötet. Udinese medger att de inte kommer att höja priset för Quagiliarella. Nu har även Juventus blandat sig in i diskussionen. Båda parterna kommer att toppa varandras bud, de kommer också att erbjuda Udinese spelare i avtalen.

Christian Vieris framtid

Christian Vieris framtid är oviss. Det sades ett tag om en flytt till USA, det har även spekulerats om Brasilien. Han kommer att fortsätta ett tag till som affärsman då han har lanserat kondomer ”Sweet Years”. Hans tidigare initiativ var att sälja preventivmedel.


4 Comments

  1. Anonym

    Inte en chans att Ronaldinho går till Flamengo.. haha

  2. Anonym

    Hoppas Milan väljer rätt tränare när Ancelotti går.

  3. Hoda Merei

    – rykten säger att ancelotti kommer att gå till chelsea !

  4. Kan nån av modsen som har koll här säga mig varför jag får mail varje gång nån skriver ett nytt inlägg på fotbollsoraklet? Ganska jobbigt.

Leave a Comment