Lampard sugen på Manchester?

File:Just Frank Lampard.jpg
Frank Lampard i Chelseas matchställ.

Sir Alex Ferguson har uppgetts ha ögonen på Frank Lampard som är på väg bort från Chelsea. Lampards kontrakt går ut efter säsongen och han får inget nytt så han kan bli Uniteds första värvning i sommar.

Ray Wilkins tycker att Frank ska tacka ja om erbjudandet kommer. Wilkins har spelat för Chelsea 1973-79 och även varit tränare och assisterade tränare. Han har nu blivit 56år. Ray tror att United kommer att passa Frank perfekt eftersom att Manchester klubben har en tränare som är mästare på att utnyttja äldre spelare. Giggs och även Scholes har spelat bra de senaste åren och de är ändå fyra år äldre än Chelsea profilen.

Frank Lampard är Chelseas bäste aktive målskytt som fortfarande spelar i klubben, har har gjort totalt 130 mål för klubben. Det är mest mål i historien för ett mittfältare för Chelsea. 2001 vart han köpt av Chelsea från West Ham för 11milj pund. Det tog fyra år innan Frank fick vinna sin första riktigt stora titel, då vann Chelsea ligan och även ligacupen.

För vissa är det svårt att någonsin kunna se Frank i ett annat lag än sitt kära Chelsea, men vad jag tror så blir detta hans nästa steg i karriären. En perfekt klubb att sluta karriären är Manchester United.

Leave a Comment