1-1 Sergio Sánchez (Självmål) (64)
2-1 Santa Cruz (72)
3-1 Santa Cruz (75)
3-2 Benzema (81)

Mourinho fortsatte att visa på sin idioti och en vilja att förstöra för sig själv genom att bänka världens bästa målvakt de senaste tio åren, iker casillas, detta utan anledning. Iker Casillas har inte gjort annat än att stötta sin tränare i alla lägen den senaste tiden och han är inte heller skadad, det som ligger bakom är något annat som inte har med fotboll att göra.

Real madrid var starka bakåt men framåt saknades Higuain, skärpan framför mål fanns inte, varken från Di Maria, Cristiano Ronaldo eller Benzema. Malaga hade två skott på mål och det för att laget inte kände sig lika trygg utan Casillas och vågade inte gå framåt alls. Real Madrid hade som sagt flera skott på mål, men ingen av de led till några större svårigheter för Malagas målvakt.

På tal om att Madrid inte hade skärpan framför mål, i den 25 minuten var Di Maria på väg att göra ett av säsongens snyggaste mål när han dubbel lobbade en boll, den andra lobben gjorde bort målvakten men Malagas försvar hann tillbaka i tid och rensade på mål linjen. Ronaldo var aktiv men på fel sida av planen, han sprang omkring och hjälpte till i försvaret men framåt fanns inte skärpan och inget av de skott han tog resulterade i något farligt.

Den första halvleken var helt värdelös och tråkig, inget hände. Båda lagen passade runt i mitten och försökt att komma till lägen utan att något hände då båda lagens försvar var bra.

Malaga fick ett riktigt bra läge direkt i början av andra halvlek, skottet gick utanför men det var inte långt ifrån. Under den andra halvleken är Malaga ett helt annat lag. Stundtals var Malaga det bättre laget, real madrid verkade väldigt inriktade på försvaret och det berodde på att de hade en målvakt de inte kände sig trygga med, vilket är A och O för ett lags anfall.

1-0 kom i den 48 minuten signerat Isco. Han tog ett skot utanför straffområdet och den gick in mål, det var ett skott som Adan inte var i närheten av.

1-1 kom i den 64 minuten genom en rörig sekvens. Benzema försökte få bollen in i mål men misslyckas och den studsar på Sergio Sánchez och går in i mål, otroligt billigt slumpmål.

Men Malaga gav inte upp och fortsatte att pressa framåt och det med råga. I den 72 minuten, inte ens tio minuter efter utjämningen tog Malaga åter ledningen, denna gång genom Santa Cruz.

Tre minuter senare fullbordade samme Santa Cruz förnedringen av real madrid med sitt andra mål för kvällen. I den 82 minuten lyckades Benzema att få in 3-2 mål men närmare än så kom inte Malaga.

Nu ska all skuld för denna totalt värdelösa match av Real Madrid bara ligga på Adan och Mourinho, anfallarna har också en skuld, frågan är hur många klara, öppna målchanser Benzema behöver för att sätta ett mål. Han hade under hela matchen minst 5 målchanser som alla borde ha varit mål, hade det varit Higuain hade det varit mål. Samma sak gäller Ronaldo, hur ineffektiv får man vara framför mål. Higuain saknades idag något otroligt, hans vilja och målsinne hade behövts. Adan kunde inte ha gjort något åt 1-0 målet, det kunde nog inte ens Casillas ha gjort, men vid de andra målen hade han kunnat agera bättre.

Imorgon kommer inte media att visa någon som helst nåd mot Mourinho men han förtjänar inte bättre efter att ha petat en spelare som inte bara är en viktig spelare men som också symboliserar vad real madrid står för. Jag led varje gång jag såg Iker Casillas på bänken och tittade hur hans hjärta krossades sekund för sekund, han satt och led, det är hans kärlek till sitt lag, real madrid hade behövt en person på plan som ville kämpa och drev på spelarna. Mourinhos dagar i real madrid är räknade och nu återstår att se hur länge Perez orkar stå emot styrelsen.

Av: Sara Khatmi