Málaga värvar ny målvakt

Carlos Kameni, foto: okänd

Málaga har gjort klart med den kamerunska målvakten Carlos Kameni. Kameni kommer närmast från Espanyol och har skrivit på ett 2,5-årskontrakt med klubben.

Carlos Kameni kom till Espanyol från franska Le Havre 2004 och har varit en målvakt i hög klass på både klubb- och landslagsnivå. Kameni har gjort över 60 landskamper för Kamerun och var bland annat grym i VM 2010. Kameruniern var given i Espanyol ända tills han hamnade i konflikt med ledningen i slutet av förra säsongen. I somras var han i hög grad inblandad i Silly season och ryktades bland annat vara på väg till Roma. Det blev dock ingen övergång för Kameni då utan en fortsättning i Espanyol, något som kanske inte var det allra bästa efter konflikten han haft. Resultatet blev att Kameni inte fick spela en enda match i höstas, och i takt med det drog självfallet ryktena igång igen. Det blev tillslut Málaga som drog längsta strået och kunde, efter långa förhandlingar med Espanyol värva kameruniern på fri transfer.

Málaga kan få betala en viss summa till Espanyol i sommar beroende på hur det går för Kameni samt var Málaga slutar i serien.

1 Comment

  1. Andreas Koskinen

    Som Espanyol-supporter så känns det lite trist. Men samtidigt, går man ut och tror att man är bättre än de andra, så är det bara att dra – i alla fall i en kollektivitet som Espanyol.

Leave a Comment