Markus Berg Till Hamburg!

Markus Berg lämnar Groningen för Hamburg. Efter ett helt klart lyckat u21 EM av Berg har transferryktena varit många. Men nu var det alltså Hamburg som vann kampen om Markus Berg!

Som ni kanske sett, läst eller hört om så har Berg lämnat Groningen för Hamburg. Detta gör honom till den fjärde dyraste svensken genom tiderna.  Han flyttar till Tyskland för att spela i tyska bundesliga.

– Jag hoppas det ökar mina chanser i Landslaget, säger Berg i en intervju!

Jag tycker Berg gör helt rätt. Han flyttar till Hamburg, Tysklands kanske bästa lag just nu, och kommer säkert bli en målmaskin där. Jag tror detta kan vara en av säsongens transfers. Ett bra sätt för Berg att komma till de lite större ligorna och visa upp sig. Jag tror att detta blir ett kanonköp! Markus Berg

Markus Berg!

1 Comment

  1. Milla1

    Var hittade du intervjuvn ?

Leave a Comment