Mattias: Mera kaos väntar om inget händer

Rossoneri fans har gått ut och protesterat i förtvivlan mot Milan ledningen. Helt rätt om du frågar mig, det måste verkligen hända något. Berlusconi har helt fel ”Vi behöver inte värva några nya spelare, vi har ett bra lag”, så låter hans uttalande. Det gör givetvis fansen förbannade. Jag tror definitivt att mera kaos väntar om ingenting händer i Milan. Hur kommer ledningen att ta emot protesterna? Kanske att dem gör en snabb ”panik värvning” bara för att glädja supportrarna, det hoppas jag inte i alla fall. Ledningen måste agera smart nu, nu har många tappat hjärtat för ledningen, för att vinna tillbaka supportrarnas hjärta måste man verkligen tänkta smart och investera smart. Spelare som Crouch kan vi glömma, det är ingen smart lösning på problemet.

Förbannade, arga, besvikna och smått ledsna på Milan ledningen förstår jag att alla är, det är även jag. Men varför fattar inte Berlusconi och Galliani detta?
Dem måste ha märkt att vi spelat med ungefär samma lag i två år nu. Resultaten har blivit sämre och sämre. Dem kan inte bara stå och kolla på när lag som Juventus och Inter gör värvningar, Juventus gör en mycket smart värvning Diego. Han kan nog bli Serie A:s bästa spelare nästa år, en riktig stjärna.

Värvningar som inte bli av. Hur många gånger har vi inte sett värvningar på Milan sidan som inte blir av. Jag var länge mycket skeptiskt och osäker på om Milan skulle värva Ronaldinho från Barcelona. Värvningen kom, men den kom för sent, Milan hade behövt honom ett halvår innan han anlände i Milano.
Cissokho är ett annat exempel, klar för läkarundersökning, men då sker det konstigaste jag varit med om på mycket länge i fotbollsvärlden, det är fel på hans tänder. Såg framemot att få en till back klar efter att T. Silva skrev på. Det ryktas nu igen att Porto backen kan vara på gång in, vad ska man egentligen tro nu?

Fansen protesterar, vill ha ersättare till Kaka och en ny anfallare.
Milan var och är kanske till och med fortfarande så nära att knyta till sig superbosniern Edin Dzeko. En underbar värvning som skulle få hela Milano att guld. Milan fick mycket pengar för Kaka och borde inte snåla. Wolfsburg sa ett pris, men Milan ville inte betala det, för en sådan ung och vass spelare är han värd de pengarna. Luis Fabiano vill till Milan i alla fall enligt hans agent, det är en spelare man glömt bort under den senaste tiden. Men när han spelade hem guldet för Brasilien i Conferations cup i Sydafrika, så var inget oklart vem mannen är. En spelare som Fabiano skulle bli en topp värvning.

berlusconi
Hoppas Berlusconi kan lösa problemen som fansen vill lösa.

/Mattias Sörensson

Leave a Comment