Mattias: Mycket som händer

Som rubriken beskriver, så är det väldigt mycket som händer just nu, inte minst ibland transferrykterna. Där det vimlas om massvis men rykten och övergångar. Under de senaste dagarna har vi till exempel fått höra att Fernando Torres är på gång till Liverpools ärkerival Manchester United. Det är nog det största för mig, jag skulle nästan se det som omöjligt för han att spela för United, eller vad tycker ni? Just nu har han gjort hattrick för Spanien och det kom på en kvart, riktigt bra, man kan bara sitta och avguda honom, det är när man ser honom nu man verkligen förstår hur bra han är. Jag har ofta svårt att ranka spelare men för mig är Torres världensbästa anfallare förtillfället.

Om ni inte visste detta tidigare så har Milan värvat ny back. Det är Cissokho och han kommer från de portugisiska Porto. Jag tror att värvningen kommer bli riktigt bra, det brukar jag visserligen säga om de flesta värvningarna till Milan, men detta känns bra eftersom Cissokho är relativt ung, han är född år 1987. Milan behöver ju verkligen föryngra sitt lag, det har dem hittills gjort relativt bra genom att värva Thiago Silva från Brasilien. Dem visar också enormt stort intresse för Wolfsburg spelaren Edin Dzeko.  Wolfsburg sa att dem skulle göra allt för att få behålla sin bosniska anfallare, det kan bli svårt eftersom Milans vicepresident Galliani är en envis förhandlare, vi kan ta Ronaldinho affären som exempel då han kämpade i över flera månader, men till slut slog drömmen i uppfyllelse.

En annan nyhet för Milan supporters är att dem är mycket nära Parmas succé mittfältare Mariga. Han har tidigare spelat för svenska Helsingborg och det var väl där han proffskarriär mer eller mindre började. Jag skulle se det som mycket roligt om Mariga anlände till Milano, men dock har jag inte sett så jätte mycket ifrån honom. Han är väldigt jagad av andra stora klubbar efter en mycket bra säsong med Parma.

Det sägs att Parma inom närmsta tiden kommer att lägga bud på Robert Aquafresca. Det tror jag skulle kunna bli en succe värvningen för uppflyttade Parma. En annan spelare som dem visat intresse för är Romas backstjärna Panucci.

Spain Soccer Champions League

Cissokho på bilden Milans senaste tillskott.

8 Comments

 1. Niklas

  Gött med nytt folk!

 2. Niklas

  Torres är bäst<3

 3. Erik

  Milan kommer fan bli riktigt bra tror jag, vad tror ni?

 4. Erik

  Är det Aguero på bilden också?

 5. Hoda Merei

  – panucci kan de fan drömma om !

 6. Erik

  Haha kanske

 7. Mattias

  Ja det är Aguero på bilden.

Leave a Comment