Milan Baroš franska episod är över?

I denna stund är troligtvis Milan Baroš tid i Lyon över och han får inom kort packa sin väska och flytta till Istanbul. Den franska klubben förhandlar med den turkiska storklubben Galatasaray om Baroš övergång. Det är bara detaljer som återstår, bekräftar agenten Paska som är på plats i Istanbul. Övergångssumman har man inte offentligtgjort. 

Milan Baroš lyckade match mot engelsmännen har uppenbarligen stärkt hans aktier. Den tjeckiske tränaren Rada hoppas för Baroš skull, att han hamnar i ett lag där han får mycket speltid, för att på så sätt i framtiden platsa i landslaget.

 

Även den spanska klubben Betis Sevilla och den saudarabiska klubben Ittihad har visat intresse för Milan Baroš, men nu efter lång ovisshet för den tjeckiske landslagsspelaren tycks saken vara klar var han ska spela de kommande tre åren.

Från Galatasarays håll påpekas att det är en stor händelse för laget att värva en spelare av Baroš kaliber och att de ska fortsätta trenden som laget inlett. 

 

Jag önskar Baroš lycka till i Galatasarays färger och att han inte som i Lyon ska sitta på bänken utan att han får spela och möta landsmännen Tomášem Zápotočným a Tomášem Sivokem, som representerar konkurentlaget Besiktas.

 

/ Michal

Leave a Comment