Milan förlorade mot Zenit

Milan var inför den sista Champions League-matchen mot Zenit St. Petersburg klara för Champions League-slutspel. Det innebar att man vilade en hel del viktiga spelare, bland annat skyttekungen Stephan El Sharaawy som kom in i andra halvlek. Matchen slutade 0-1 till Zenit, det innebär att Milan slutar på en andraplats i gruppen.

Milan hade inte förlorat på fyra matcher när man tog emot ryska Zenit St. Petersburg.

Det var Milan som började bäst och tryckte på för en ledning. Efter 25 minuter spelade hade man skapat några farligheter, men det var ändå Zenit som tog ledningen genom Danny. Milan går bort sig i försvaret och bjuder Zenit på ett enkelt mål. Resultatet står sig till halvlekens slut.

I Andra halvlek ser Milan motiverade ut, man vill vinna och det syns. Tidigt i andra halvlek gör Allegri, tränare i Milan, ett offensivt byte då han väljer att byta ut vänsterbacken, Mesbah. In kommer då brasse-kreatören Robinho. Även skyttekungen El Sharaawy kommer in i ett senare skede av matchen.

Andra halvlek är ganska händelsefattig och det händer inte speciellt mycket även att vi ser två motiverade lag på plan.