Milan på uppgång

Milan ångar på som ett riktigt ånglock i Serie-A. Senast en krossande seger, 3-0, mot Brescia. Målskyttet inleddes tidigt i matchen av Prince-Boateng, som för övrigt visade att han ägde mittfältet. Genialiskt av Allegri, att satsa på Prince som trequartista istället för Seedorf som inte har spelat särskilt bra i år enligt mig. Sedan var det dags för Robinho att måla efter ett misstag av Brescia, det får han tacka Brescia för. Zlatan gjorde givetvis också mål, det tillhör matcherna nu mera, att Zlatan gör mål.

– Milan är verkligen heta just nu. På onsdag ställs de mot Ajax i CL, då lär Allegri testa lite ungdomar. Kan bli spännande att skåda.

– Zlatan är grymt viktig för Milan. Han är ett kort ifrån avstängning. Jag hoppas att Allegri tar en funderare och väljer att bänka honom mot Bologna i helgen. För omgången efter väntar Roma på San Siro och i den matchen behövs verkligen Zlatan!

– Robinhos formkurva pekar uppåt, han spelar smart. Han rör sig och vill hela tiden ha boll. Den lille brassen växer i mina ögon. Jag hoppas han kan vidhålla formen!

Leave a Comment