Milans seger och CL

Milan tog en riktigt viktig seger när man hemmavann mot Udinese. Både Nesta och Pato var igår tillbaka i laget vilket gav ett lyft för hela laget. Pato med sin snabbhet gav Ronaldinho fler alternativ. Trots att det blev en seger så fanns det också en negativ sak, Thiago Silva. Ja just det, nu när Nesta kommer tillbaka från skada så drar T.Silva på sig en skada. Som tur är finns Bonera som spelade riktigt bra mot Bologna i förra veckan. Och jag måste bara berömma Huntelaar för hans två viktiga mål mot Udinese igår!

På tisdag åker Milan upp till England för att ta sig an Man United i CL. Jag tror att många experter tror att Milan inte har något att komma med. Men Milan kan alltid överraska. De tog en seger mot Real Madrid vilket var mycket starkt gjort av Milan. Nu kan Milan kanske få det lite svårare när man ställs emot Man United som ofta brukar gå bra i Champions League. Manchester United spelar väldigt bra i ligan men jag tror ändå att Milan kan bjuda upp till en riktigt bra match.

Huntelaar har ingen chans kvar i Milan då han inte riktigt tagit tillvara på de han fått.  Dock så har inte fått så många. Hade jag varit ordförande i Milan hade jag låtit Huntelaar stanna kvar. Enligt flera källor så ser Dzeko ut att komma till Milano. Dzeko har det mesta som Milan söker och framförallt mål.

Mattias Sörensson

2 Comments

  1. B:et

    fotbollsoraklet…. så jävla bra skrivet……

  2. milanista

    Vill bara rätta dig att det är Manchester Utd som kommer till Italien på tisdag, inte tvärtom 🙂

    Bra skrivet annars 🙂

Leave a Comment