Mirror: Berbatov kan lämna United till sommaren

Daily Mirror har idag exklusivt gått ut och hävdat att Dimitar Berbatov kan tvingas lämna Manchester United under sommaren.
Till sommaren kommer Sir Alex att bestämma vilka som ska få lämna och vilka som ska få stanna och enligt Daily Mirror kan United lokas att sälja den bulgariske anfallaren eftersom hans värde på transfermarknaden antagligen kommer minska efter sommaren då Berbatov blir äldre. Dailey Mirror menar därför att United troligtvisst kommer att acceptera alla bud som kommer runt 20 miljoner pund.

Man måste komma ihåg att det här är enbart spekulationer från Mirrors sida och som alla vet finns det inga tidningar som gissar och spekulerar mer än de engelska. Jag tror personligen att vi kommer få ett uttalande från United snart om att Berbatov är och för blir Uniteds spelare men jag tror ändå det finns en chans att United säljer bulgaren.
Jag tycker inte att Berbatov fått ut hela sin potential i United. Han är den typ av spelare som bara presterar bra när han själv känner för det. Ta bara FA-Cup matchen mot Leeds där han var fullständigt osynlig. Om United får ett bra bud på Berbatov tycker jag att dem ska ta det. 20 miljoner kan du definitivt investera på en bättre spelare än Berbatov. Samtidigt spekuleras det om att United kan vara intresserade av Valencias målkung David Villa och en försäljning av Berbatov skulle kunna finansiera den övergången. Hur det blir med allt får vi se till sommaren.

Leave a Comment