Mönchengladbach-Leverkusen 3-3 i galen match

Mönchengladbach tog emot Leverkusen som på förhand fick ses som knappa favoriter mot Mönchengladbach.

Det var en jämntillställning som hemmalaget tog ledningen i precis före paus genom mål av Stranzl.

Men Leverkusen replikerade dock tidigt i andra och kvitterade till 1-1 genom Sidney Sam redan i den 52a matchminuten. Dock så skulle Mönchengladbach bara ett par minuter efter återigen ta ledningen genom mål av De jong. och bara 2 minuter senare så skulle Stefan Kiessling göra 2-2 och ytterligare 4 minuter senare så såg Schurrle till att Leverkusen tog ledningen i matchen genom att göra 2-3. Detta i den 64e matchminuten. På 12 minuter fick vi alltså se hela 4 mål.

I slutet av matchen, närmare bestämt i den 86e matchminuten kvitterade sedan Mönchengladbach genom Herrmann.. En galen match blev det