Mycket på spel

Milans Gattuso är tillbaka efter långskada, idag sitter han på bänken i milans trupp mot Juventus, detta medger iaf den italienska tidningen Gazzetta dello Sport. Inter tappade poäng mot Chievo, detta innebär att om Milan vinner kvällens match så är man fortfarande med i toppen och kämpar om guldet.

gattuso

Dida
Zambrotta-Maldini-Favalli-Jankulovski
Flamini-Pirlo-Ambrosini
Seedorf
Kaká-Inzaghi

Bänken:
Kalac
Beckham
Senderos
Gattuso/Bonera
Ronaldinho
Shevchenko
Alexandre Pato

Alexandre Pato bänkas, petas av Seedorf. Av mig skulle jag aldrig låta holländaren spela så mycket som han får i Milan, han har alltid var en idol i mina ögon. Men han håller inte längre, det är bara ett faktum. Flamini börjar på mittfältet istället för på högerbacken som han spelat några gånger tidigare, det betyder att Beckahm sitter på bänken. Beckham är ett gult kort från avstängning, det kanske är anledningen till att Ancelotti ställer upp som han gör.

En underhållande match kommer det bli, det kan jag lova. Nu när Inter tappar poäng är det mer som står på spel. Men jag tror på seger för Milan ikväll. Jag kommer sitta fastklistrad framför matchen 20.25, kommer du?


2 Comments

  1. Gattuso tillbaka! En riktig fighter!

  2. Masse

    Skönt att Milans terrier är tillbaka, kan bli viktig för Milan dem sista matcherna. Jag tror dock att Inter tar hem lo Scudetto nästa helg på GM.

    Btw riktigt snygg design grabbar. Ett rejält ansiktslyft helt klart. Fortsätt så här.

Leave a Comment