Några konstanteranden från sjuksängen

Helgen har tillbringats i sjuksängen. Att vara sjuk är aldrig en höjdare särskilt inte när man har hög feber, glädjande var dock att man spelade hem lite pengar och att Milan gjorde en jävligt bra insats.

Milan vinner imponerande borta mot Palermo. Milan har nämligen inte vunnit på bortaplan sedan sex år tillbaka. Zlatan gör hattrick och matchen är vunnen redan i halvtid.

Här nedan följer några konstateranden ifrån helgen.

– Trots att Zlatan presterar och visar hur bra han är ifrågasätter fortfarande folk hans plats i Milan och framförallt i landslaget. Att ifrågasätta Zlatan i Milan och landslaget är för mig en gåta. Hur kan man ifrågasätta en av världens bästa fotbollsspelare? Han är lika given som bollen på en fotbollsplan. Diskussionen är meningslös då den inte leder fram till något. Alla vet det innerst inne, han ska spela.

– Palermos målvakt Viviano var bäst i Palermo. Det säger väl en del om Palermos insats? Ligans ojämnaste lag? Kanske..

– Inför returen mot Arsenal fattas många spelare. Muntari är inte registrerad, Ambrosini är avstängd, Pato är skadad, Maxi Lopez är skadad, Pippo är inte registrerad, Cassano skadad och inte registrerad, Seedorf skadad, Merkel skadade, Aquilani tveksam. Har säkert glömt något.. Blir svårt att hålla koll på alla jävla skador.

– Romas målvakt blev utvisad i derbyt. Regeln är riktigt kass, enligt mig. Solklar straff men inte mycket mer..

– Roma stod upp bra trots att man bara hade 10 man under nästan hela matchen..

 

 

Leave a Comment