"Negredo till Real om Adebayor lämnar"

Real Madrid kommer enligt AS köpa tillbaka Álvaro Negredo från Sevilla i sommar om inte Adebayor stannar i klubben. Negredo kom till Sevilla 2009 och Real Madrid skrev då på en klausul att få köpa tillbaka anfallaren inom de två kommande åren. I sommar är alltså sista chansen att värva Negredo till bra pris, och detta ses nu som en reservplan om Adebayor återvänder till Manchester City.

Real Madrids plan A är att signera Emmanuel Adebayor pernament, men helst inte för de knappa 150 miljoner kronorna som City kräver.

Skulle klubben misslyckas med att värva Adebayor skulle man enligt AS vända sig till Álvaro Negredo, som tidigare spelat i klubben.

Skulle man utnyttja klausulen för att köpa tillbaka Negredo från Sevilla istället för att signera Adebayor från Manchester City skulle man tjäna runt 20 miljoner kronor, dessutom är spanjorens personliga villkor och lönekrav betydligt mycket billigare för klubben.

Real Madrid har redan gjort klart med tre andra nyförvärv inför nästa säsong. Nuri Sahin, Hamit Altintop och José Callejon.

2 Comments

  1. Andreas

    Sjukt bra nyförvärv om det blir så

    http://bonusbet.se

  2. Anonym

    Han kommer inte att gå till Real Madrid, det har han sagt själv.

Leave a Comment