Neil Warnock storsatsar?

QPR har börjat säsongen helt okej, 0-4 mot Bolton följdes upp av en överraskande seger mot Everton med 1-0. Warnock verkar dock inte nöjd med sitt spelarmaterial och enligt rykten har han börjat planera för att hämta in 7 nya spelare. Det handlar om Tottenhams Jermaine Jenas, Aston Villas Luke Young, Al Sadds Nadir Belhadj, West Hams Scott Parker, Newcastles bråkstake Joey Barton och Citys back Nedum Onuoha.

Jenas har länge varit fast på Tottenhams bänk och är troligtvis sugen på att söka efter mer speltid. Luke Young är ett bra val av Warnock men det hela hänger på om Aston Villa hinner kontraktera Alan Hutton från Tottenham.
Nadir Belhadj som vi känner igen från Portsmouth har tillbringat den senaste säsongen i Qatar och Al Sadd. Kan vara aktuell för en sista tur tillbaka till den europeiska fotbollen. Scott Parker vill spela i Premier League och det har tidigare pratats om både Tottenham och Chelsea men inget av lagen har valt att betala de 80 miljoner kronor som West Ham vill ha för sin stjärna. QPR är sugna på att låna Parker under säsongen för att sedan kunna göra övergången permanent inför nästa säsong men West Ham vill sälja direkt.
Joey Barton har ett år kvar på kontraktet och har tidigare uttryckt en önskan om att flytta från Newcastle. Han verkar dock ha ändrat inställning men Newcastle vill ändå inte erbjuda ett nytt kontrakt.
Nedum Onuoha är i Mancinis frysbox och efter lånesejouren i Sunderland kan man tycka att det finns många klubbar som vill ha honom men det är klent intresse för 24-åringen.

Det återstår att se om Neil Warnock och nya ägaren Tony Fernandes kan locka till sig någon av dessa herrar. Det är inga dåliga spelare och alla har rutinen från Premier League, det är det QPR behöver för att klara sig kvar i högstaligan.

Byter Parker klubb? Foto: Ronnie MacDonald

 

Leave a Comment