Officiellt:Andre Villas-Boas tar över Tottenham

Portugisen behövde bara gå arbetslös några månader innan Spurs tog kontakt med honom. Villas-Boas tar nu över Tottenham efter att ha skrivit på ett kontrakt gällande under 3 år. Han stannar alltså kvar i engelska huvudstaden.

Andre Villas-Boas säger att det är en ära att träna ett lag som Tottenham Hotspurs, och ser fram emot att få coacha laget på allvar. Ett lag fyllt med talanger och duktiga spelare. Efter att ha haft möte med klubbens ordförande Daniel Levy om klubbens ambitioner så tvekande Andre inte en sekund på framtiden.

Den unge portugisen menar att klubben är på väg mot rätt riktning mot att skapa något stort. Han hyllar även laget, som har många härliga fans både i England och resten av världen. Enligt han själv så är det ett privilegium att få träna en av världens bästa lag. Både styrelsen och Villas-Boas ska ha samma åsikter om hur laget ska kunna nå toppen.

Tottenham nådde en fjärdeplats föregående säsong. En plats som normalt sett räcker till spel i Champions League, men Villas-Boas förra klubb vann den turnering i våras och tog därmed sista platsen. Mitt framför ögonen på Spurs. Nu börjar jobbet med att ta laget till just det finrummet.

Tidigare har Gareth Bale förlängt kontraktet och tog död på alla rykten om en eventuell flytt från London. Det finns dock fortfarande en del rykten om kroaten Luca Modric, om han stannar eller ej får vi veta ganska snart skulle jag tro. Sedan väntar både Tottenham och Liverpool på beslutet från islänningen Gylfi Sigurdsson. Det finns rykten som säger att han väljer Spurs där han erbjuds enb högre lön, och det finns rykten som placerar han i Liverpool och därmed återförenas med Brendan Rodgers.

Som sagt, Silly Season är på gång. Så räkna med fler rykten från dom engelska tabloiderna.

Vad tycker ni Spurs fans? Är AVB rätt man att leda Tottenham?

Leave a Comment