Örgryte fortsätter att förstärka

Precis i slutet av 2012 blev det klart att Örgryte plockar in Tobias Bratt och Sebastian Ohlsson från IFK Göteborg. Nu har ÖIS presenterat ännu ett nyförvärv och den här gången är det Jacob Ericsson som är klar för Örgryte. Ericsson har jagats av flera andra lag i Superettan men även i Allsvenskan. Valet blev dock ÖIS och hans kontrakt sträcker sig över två år.

– Inför säsongen 2012 så var det ÖIS-matcherna man såg fram emot allra mest. När ÖIS sen kontaktade mig så kändes det bra direkt. För mig så skulle jag inte kunna hamna i en bättre Superettanklubb. Supportrarna och atmosfären runt om laget är fantastisk och jag hoppas att jag kommer få känna på detta under 2013, säger Jacob Ericsson till ÖIS hemsida.

Säsongen 2012 spelade han i Karlstad där han var på lån ifrån allsvenska AIK. Han har dessutom spelat flera pojklandskamper för Sverige.

Leave a Comment