Pepe stängs av – av den egna klubben

Efterspelet som följde efter El Clasico har handlat om Pepes aktioner i matchen. Efter att bl.a ha trampat på Messis hand och lagt sig efter att ha fått en hand på axeln, stänger nu den egna klubben av Pepe i 15 dagar.

Att Pepe stängs av innebär att han missar matcherna mot: Athletic Bilbao, Real Zaragoza samt bortareturen mot Barcelona.

Efter att han fått massiv kritik, bl.a från Rooney som menade att Pepe var ”en jävla diot”själv har han nu själv bett om ursäkt:

I kväll väljer Pepe att be om ursäkt.

– Det jag gjorde mot Lionel Messi var inte medvetet. Men om Messi fortfarande känner sig förolämpad så ber jag om ursäkt för vad jag gjorde, jag ville bara hjälpa mitt lag, säger Pepe till Real Madrids officiella hemsida, och fortsätter:

– Jag ger verkligen allt från både kropp och själ i varje match och jag tänker aldrig att jag ska skada en motståndare.

 

3 Comments

  1. 15 matcher..Hmm, han är väl avstängd i 2 veckor bara.

  2. Jonael Makaveli

    Sorry, 15 dagar ska det stå!

  3. det är lungt pepe det var horungen messy s fel du såg inte

Leave a Comment