Premier League-bloggen – City värvar landslagsman + Ancelotti till Chelsea

Aston Villas lagkapten Gareth Barry, som även är innermittfältare i det engelska landslaget, skrev idag på för Manchester City. Han representerade Villa i 12 år, spelade över 400 matcher och var mycket populär fram till förra sommaren, då han länge var nära Liverpool.

Manchester City, som kopplats ihop med många spelare denna säsong, var snabba ut för att hinna få Barry innan Liverpool. Prislappen blev på £12 000 000, ett ganska billigt pris för en spelare med den kapaciteten Barry har.

Hemmafansen lär inte jubla åt Gareth Barry när Manchester City gästar Villa Park i Birmingham nästa säsong…

 

I London utsågs igår Carlo Ancelotti till Chelsea nya tränare. Italienaren, som tidigare tränat Reggina, Parma, Juventus och Milan, ansluter till laget den 1 juli. Antagligen kommer han få stora förhoppningar på sig, men lyckas han få Chelsea till den absoluta toppen igen, där just nu Manchester United och Liverpool ligger? Personligen tror jag det blir svårt för Chelsea att vinna ligan de kommande åren, det känns som att Liverpool kommer att ta över mer och mer. Men man vet aldrig vad Ancelotti har tänkt sig…

3 Comments

  1. Erik

    Riktigt surt att Barry drar 🙁

  2. Tobias

    Jag blev väldigt förvånad när nyheten kom. Det tog inte lång tid från att City visade intresse till att det blev klart. Men det var ändå bra för Barrys karriär, känns som att han var närmast Liverpool annars, där han inte platsar om Alonso stannar. Men förstår Villa-fansens känsla. Försök se allt han gjort för klubben istället för att se en snåljåp som lämnade för pengarnas skull.

  3. Hoda Merei

    – ancelotti är en bra tränare och ska man tro mourinho så kommer han att lyckas. Själv kommer man inte tro på något tills man ser några framsteg !

Leave a Comment