Premier League-bloggen – Mascherano till Barca?

Javier Mascherano, en av Liverpools nyckelspelare, kan vara på väg till Europamästarna Barcelona. Tidigare i veckan har Barca uttryckt intresse för argentinaren, och han har nu kommit ut med att om han fich ett seriöst bud skulle svaret bli ja.

”Om en klubb som Barcelona vill plocka in dig efter en briljant säsong där laget vunnit precis allting säger du självklart som spelare; ”Ja, jag vill spela där”, säger Mascheranos agent Walter Tamer.

Problemet för Barca, vilket samtidigt är Pool-fansens hopp, är att Barcelona sägs bjuda högs £25 miljoner, ett pris som är ganska långt under vad man egentligen skulle kunna få för en sådan spelare. Vissa tror däremot att Benítez kommer att acceptera ett bud på cirka 20 miljoner pund, på grund av ekonomin.

Personligen hoppas jag, som Liverpool-fan, att Mascherano stannar. Siktar han på speltid borde han stanna, eftersom Barcelona har en väldig konkurrens på innermittfältet, medan han antagligen kommer vara en nyckelspelare i många år framöver för Liverpool. Ryktena kring både Alonso och Mascherano lär fortsätta resten av sommaren…

javier-2

Leave a Comment