PSG på väg att göra en "fuling"

PSG är intresserade av Carlos Tevez. Tevez är oönskad i Manchester City och har länge sett ut att hamna i Milan. Men nu har även PSG gett sig in i fighten om Carlos Tevez.

Allt verkade glasklart mellan Milan, Manchester City och Tevez. Så verkar inte fallet vara nu. PSG har gett sig in i kampen om argentinaren och sägs vilja köpa loss honom redan i januari, något som City ställer sig positivt till.

PSG med sin oljemiljadär i spetsen sägs kunna lägga 200-270 miljoner för Tevez. Ett bud som Milan inte kan matcha. Milan sägs lägga 150 miljoner under en längre period.

***

Jag blir väldigt förbannad på Leonardo, sportchef i PSG, om han snuvar oss på Tevez. Jag har varit tillräckligt förbannad på denne man. Jag trodde att flytten till Inter skulle vara nog, nu ser han också ut att sno Tevez. En av världens bästa anfallare i sina bästa stunder.

Galliani verkar väldigt lugn när han går ut och uttalar sig vilket är ett positivt tecken för alla Milanistas. Sen vet vi alla att Galliani är en jävel när det gäller att förhandla. Han är vass och får oftast alltid som han vill!

Tevez borde inte enbart tänka på pengar när han nu ska välja klubb. Det har han gott om efter hans tid i England. Nu bör han tänka framgångar och störst framgångar kan han nå i Milan. Vad kan han uppnå med PSG? Inte så jättemycket, kanske en förstaplats i ligan, men inte mycket mer. På långsikt kan PSG erbjuda mycket, men då snackar jag mer än fem år. I Milan kan han vara med och utmana om alla heta titlar redan nu!

Carlos Tevez, vart hamnar han? Foto: Okänd

 

Leave a Comment