Redknapp tacksam över att Lampard inte tog straffen

Dailey Mirror skriver idag att Harry Redknap säger sig vara tacksam över att Drogba och inte systersonen Lampard tog straffen på stopptid.
Det var när matchen nästan var över som Tottenham målvakten Gomes än en gång visade att han ibland kan göra riktiga bjudningar i matcher. Bollen var på väg ut när Gomes sprang mot Chelseas Ramires mot den. Målvakten skulle precis greppa den när den stutsar undan för honom och kontakten med Ramires sekunden efteråt blev därmed obstruktion.
Gomes hade redan gjort misstaget att inte lyckas få tyngden rätt på Drogbas skott vilket fick bollen att flyga upp i luften över Gomes och i mål. Frank Lampard som precis kommit in i sin comeback efter skadan som hållit honom borta under hela hösten brukar vara den som tar straffar för Chelsea men nu tog Drogba den och missade. Något som Tottenham tränaren Harry Redknap tackade sig för.
”Det var en straff men det är ett hemskt sätt att förlora en match på. Så jag var nöjd när Frank inte tog den. Jag kände fortfarande på mig att Drogba skulle göra mål, men att Frank definitivt skulle göra det.” sa Spurs tränaren.

Harry Redknap och Frank Lampard har ju en mycket intressant historia då Harry inte bara var Lamps tränare under många år i West Ham han är dessutom Lampards morbror. Kanske var det tanken på ett fridfullt julfirande som fick Lampard att inte ta den där straffen. En sak är säker Harry lär få köpa dyr julklapp till Lamps.

Leave a Comment