Riise ser ut att lämna Roma för England


John Arne Riise ser ut att lämna AS Roma för Premier League och Fulham. För fjuttiga 25 miljoner kronor. Riise, som har spelat i Roma sedan 2008, har under dessa år hunnit med att fastna i de flesta Romahjärtan.

Norrmannen har inte bara stått för dundertavlor utan också varit med och avgjort mot Juventus på övertid, stått för några enastående rusher längs med vänsterkanten. Ett exempel är Bayern Munchen hemma i Champions League. Där Riise avslutade med att spela fram De Rossi som tryckte in 2-2.

Ända sedan september förra året har jag följt Riises blogg (http://johnarneriise.no/) där man verkligen förstår vilken fantastisk människa det är. Därför skär det djupt i mitt hjärta att nu vår kära norrbagge ska lämna staden och landet för att återvända till England.

Att kalla han för en legend inom klubben vore att ta i, men han kommer alltid finnas i hjärtat utav Curva Sud. En spelare som alltid kämpar och sliter för sitt lag, en spelare som alltid visar ett stort hjärta ute på planen och mot fansen. En spelare som Riise finns det inte många utav.

Trots den fantastiska människa han är så måste man ändå inse att Riise inte hade en bra säsong detta året, och att åren kanske börjar bli lite många. Jag förstår varför klubben vill sälja honom. Vilket jag även tror Riise förstår. Därför önskar jag vår käraste John Arne all lycka i framtiden, vilken klubb det än blir.
Hylla den som hyllas bör. Riise, tack för allt!

Leave a Comment