Robinho ut – Cazorla in

Robinho har äntligen fått som han ville i och med flytten till dem brittiska öarna och Chelsea. Läs Dutty P´s tidagare artikel om just denna övergång. 

Real Madrid var dock inte sena i att hitta hans efterträdare, valet föll för Villarreals Santi Cazorla. Den gula ubåten och los merengues förhandlar i skrivande stund om spelaren. Real Madrid sägs inte ha några som helst problem i att lösa spelare från hans kontrakt med Villarreal. Den spanske landslagsmittfältaren har en klausul på 16 miljoner Euro. Vilket inte kommer att vara ett hinder för dem spanska mästarna.

 

Santi Cazorla uttryckte sig tidigare

under dagen:

Att Real Madrid är intresserade av mig är svårt att förstå. Det är Spaniens bästa fotbollslag, och det vore svårt att tacka nej till ett sådant erbjudande. Jag är i chocktillstånd.

Om Real Madrid betalar min klausul så vore det ett stort steg för mig i min karriär. I dagsläget vet jag inte om dem kommer att betala den eller inte. Men jag kan tänkta mig allt blir klart dem närmaste dagarna.

 

 

/Fotbollsoraklet

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment