Rodallega helt klar för Fulham

Fulham bekräftar nu att man värvat Hugo Rodallega på fri transfer, från Wigan. Rodallega har tecknat ett kontrakt som sträcker sig över tre år.

26-åringen har varit klubblös sedan hans kontrakt med Wigan löpte ut efter den föregående säsongen. Och en flytt till Craven Cottage har varit på tapeten ett bra tag. När han idag pratade öppet med media så är han väldigt glad över att allting är klart och ser fram emot att få representera Fulham i Premier League.

”Jag är väldigt glad att ha skrivit på för Fulham Football Club. Jag ville fortsätta min karriär i England och är nu lycklig över att få denna möjligheten”, säger colombianen enligt den officiella hemsidan till Fulham.

”Jag vill tacka all personal, ledare och fans  för tre och en halv härliga säsonger i Wigan. Jag ser fram emot kommande försäsongen med Fulham och att kunna påbörja ett nytt kapitel i min karriär. Det ska bli kul att få börja jobba med laget och personalen här.”

Fulhams tränare är lika glad över denna värvningen.
”Jag är väldigt nöjd med att Hugo valde att skriva på för oss. Det har funnits mycket intresse för honom både från England och från klubbar utomlands,  så att ha denna möjligheten att knyta till sig en bra spelare till den truppen vi har idag är något jag gillar. Vi ser fram emot förberedelserna inför säsongen som kommer.”

”Han kommer tillföra oss mycket med sina kvalitéer, och kommer även att snabbt kunna anpassa sig till våra idéer och filosofier här i Fulham.”

Leave a Comment