– ROMA BLOGGEN ..

Som jag sagt tusen gånger förut, SPALLETTI STANNAR och vad gör han? Lyssnar på mig och stannar. Ska jag tacka honom? Äh jag kanske borde skicka ett vykort och visa honon min kärlek trots att jag inte gillar honom så värst mycket men att se någon annan i roma hade inte funkat. Låt oss inte glömma hur han ”byggde om laget från scratch” och hur han lyckades få oss upp mot toppen, sen ner, sen upp, sen ner .. och så fortsätter vi så. Det är ingen tvekan om att han är både älskad och hatad i Rom. Minns när jag skyllde allting på honom, minns dessa upprörda människor som skrev ner sitt hat mot mig och sa att jag inte skulle skylla allting på honom utan sensi familjen, hmm visst har de haft sina goda stunder tillsammans men det är verkligen inte sensi familjen som tränar laget.. Att han däremot lever i sin egna bubbla tror jag heller inte många missat då han gjort så himla många misstag och börjar jag räkna dem nu så kommer jag enbart att sucka ännu mer. Förra säsongen gick galant, vi var så nära och så självsäkra men den här säsongen har verkligen bevisat att allting kan vända minst när du anar det och att det varit en besvikelse kan många nicka ja till. Men jag litar faktiskt på honom nu, eller vågar jag verkligen göra det? Det återstår att se tills säsongen dragit igång igen and belive it or not men jag ber till Gud att tiden går oerhört snabbt för jag orkar inte vänta mer, det känns så tomt. Så obeskrivligt tomt utan Totti och C:o men de förtjänar ju ändå en härlig och lång semester!

Tänkte faktiskt vara taskig nu och be Panucci ta en paus från sin semester för jag är så oerhört nyfiken på vad som kommer att hända honom. Jag vill verkligen inte förlora han och det är heller ingen nyhet att flera lag visat intresse för honom så han är ju ett gott exempel på att åldern inte spelar någon roll, -så nu tycker jag att vi, romanisti, skriver på en lång namnlista med en massa beklaganden så att vår Panu stannar. Att det däremot finns många galna rykten som sprider sig över nätet är en vardag för oss allihop men att Barca vill ha Riise är nog dagens mest chockande rykte. Han har ju själv sagt att det är smickrande men för guds skull, han är romas och ingen annans. Någon annan spelare som fått många erbjudanden är ingen mindre än vår älskade Menez och hade han försvunnit så hade jag säkert hoppat från en bro! Att man erbjudit honom 10 miljoner är förfan lite -för han är värd så mycket mer och att låna ut honom är ännu dummare för han kommer blomma ut som in-i-helvete (ursäkta språket). Vem har liksom missat hans fantastiska insatser i laget? Men om ni nu gjort det så är det på tiden att hitta reprisen till både milan och torino matchen. Tacka mig kan ni göra efteråt. Med blandade känslor så tror jag faktiskt att Perrotta lämnar oss snart men för att ha råd med Menez så måste vi självklart sälja honom och jag applåderar redan för det är Menez som kommer göra en fantastisk karriär och ta oss till toppen, inte Perrotta..

Det är säkert många som undrar vad som hänt efter Rosellas vansinniga uttalande till ilromanista om att hon är redo att sälja, eller vänta nu, sa jag vansinniga? Det är ju bara för bra, det är verkligen på tiden att hon gör det tycker jag. Det finns ju ingen framtid med henne i laget och jag vill förbättra truppen och det kommer hon aldrig kunna göra så jag ber till gud att hon säljer. Seriöst, älskar hon roma så bör hon göra det, eller rättare sagt.. älskar hon sin fader lika mycket som hon påstår så är det dags att omfamna nya säljare.

Daje Roma!

totti-spalletti

haha undra vad de skrattar åt 🙂

6 Comments

 1. Erik

  Frågan är hur blir det med Pannuci?

  • Hoda Merei

   – hoppas han stannar i roma trots att det inte verkar som om roma vill förlänga hans kontrakt..

 2. Erik

  Jag tror handrar till england

  • Hoda Merei

   – nej nej vilken england ? det blir nog italien, fiorentina har visat stort intresse!

 3. Erik

  Spanien tror jag inte på

Leave a Comment