– ROMA BLOGGEN ..

Medans klubbar jagar stora stjärnor och spenderar enorma summor står romas mercato fortfarande still. Lika still som stilla havet, dock kommer det några vågor då och då för att röra om i grytan. Rykte efter rykte har skapat en stor oro bland alla fans och frågor som:

När kommer Rosella att sälja? När kommer Totti att förlänga? Kommer Panucci att stanna? Vad händer med Pizarro? Försöker Conti att lura oss för att hålla oss lugna? Vad sker i Spallettis enorma huvud? Kommer vi få nya spelare? Vem kommer vi att sälja? Och kommer Trezeguet verkligen göra en magisk duo tillsammans med vår capitano Totti? – har gjort oss allihop förvirrade, stressade och oroliga. Med enorma skulder och nästan tom kassa (10 miljoner euro i transferpengar kommer man ju givetvis inte så långt med) lär inget hända förens vi ser nya ägare. Som jag nämnt tusen gånger förut så finns det ingen framtid med Rosella. Däremot förstår jag inte hur man fortfarande tänker på en nya arena då flera saker står på spel.

Ska man tro fransk media så är Trezeguet väldigt nära Roma och ska man tro italiensk press så ser han fram emot att spela i mitt älskade favoritlag. Givetvis är det inget jag ser fram emot men den franska spelaren har i alla fall tre val och det står mellan Roma, Frankrike och Spanien. Men även Saudi Arabien har visat intresse men det verkar inte luta åt deras håll än så länge. Vi kommer däremot inte få reda på någonting förens hans semster är slut och när han är tillbaks i Europa får man antagligen höra vad han åstadkommit fram till. Frågar ni mig så tycker jag att hans tid är över och med så lite pengar i kassan så tycker jag absolut inte att han är värd något enda öre. Varför?! Han har tillhört den svartvita sidan.. Tjuventus. Punkt slut.

Något man kan skratta åt är engelsk media som då förmedlat Manchester Uniteds intresse till Vucinic. Vucinic i United? Det får mig att tänka på första april. Det är nog på tiden att man håller den engelska sidan bättre uppdaterade då han förlängt sitt kontrakt till 2013. Vucinc lämna Roma? Aldrig i livet! Amen to that!

Det ser i alla fall ljust ut för Pizarro som förmodligen kommer att förlänga sitt kontrakt precis som Vucinic, Juan och Aquilani till 2013. När vet man icke men snart hoppas man på. Någon vi måste köpa loss är i alla fall Motta så bollen ligger på vår sida och han själv sagt att han vill stanna i klubben så det bådar gott! Högerbacken har ju gjort en stor succe hos oss så det är dags för honom att säga farväl till Udinese. Någon annan spelare som är på lån är Diamoutene och han lär nog lämna oss snart. Kommer vi sakna honom? Absolut. Han är ju vår Juan nummer två och visst gör det ont att han kommer lämna oss men det ligger som sagt inte i våra händer. Rykten säger att Bari kommer ta väl hand om honom och det finns inte så mycket att säga om det..

Stefano Guberti är ett hett ämne då Inter, Lazio och Fiorentina visat stort intresse. Spelaren vill själv stanna i Roma och det ser faktiskt ut som det. Dock kommer det inte bli några gröna ljus förens någon gång i den kommande veckan. Klaas-Jan Huntelaar är ett annat hett namn på mercatorn och det har kommit ut flera rykten som säger att man vill byta ut honom med Juan och jag ber till gud att det är ett stort skämt. Varför ska vi ta in Huntelaar på Juans bekostand? Juan är en av våra grymmaste spelare så honom tänker jag absolut inte se i Real Madrid. Jag hoppas Huntelaar stannar i sin klubb då hans kontrakt fortfarande inte löpt ut och jag hoppas även att hans agents uttalande stämmer då han påstår att alla rykten enbart är påhittade.

Pavlyuchenko i Roma? Kanske det kanske. Laget har i alla fall visat intresse för honom och det sägs att det finns en möjlighet att affären slutar på 8-9 miljoner. Santos är också ett annat namn som Roma visat intresse för men det lär nog inte ske något då man konkurrerar med både Juventus, Fiorentina och Sampdoria. Esposito vill jag däremot köpa loss trots att flera lag kämpar för honom. Ska man tro spelaren själv så ser han fram emot att stanna i klubben då han själv sagt att och han är hedrad över att få spela i Roma. Men det är väl självklart! Fiorentina, Genoa, Napoli och Palermo är dock redo att köpa Esposito för det dubbla beloppet och jag hoppas han lyssnar på hjärtat istället för plånboken.

OJ, det blev ett ganska långt inlägg så jag avslutar här, vi hörs imorgon. FORZA ROMA!

roma

14 Comments

 1. Niklas

  Du blir bara bättre och bättre för varje inlägg som går, fortsätt så!!!!

 2. Abbe

  håller med niklas mycket bra artikel

 3. Abbe

  men hur kan du vara säker att vucinic kommer stanna?

  • Hoda Merei

   – för att han kanske sagt att han kommer stanna i roma och för att han för några veckor sedan förlängt sitt kontrakt till 2013? Bara för att manchester visar intresse så betyder det defenitivt inte att han ska gå över till dem.. däremot är chelsea nu även i jakten om att vilja ha vår fantastiska spelare..

 4. Kalle

  men vad händer med rosella då ska hon sälja?

  • Hoda Merei

   – det är väldigt uppenbart att hon kommer att sälja och det är ingen nyhet att hon inte har råd med oss längre.

 5. krille

  var e angelini då

  • Hoda Merei

   – han är ett stort frågetecken .. fortfarande .. men skall man tro vissa källor så är han ute ur bilden nu och jag hoppas det icke stämmer då jag starkt hoppas på honom!

 6. krille

  och e det sant libyen vill köpa roma

  • Hoda Merei

   – det är fortfarande ett väldigt hett skvaller .. ingenting är bekräftat och själv tror jag inte på det då han är god vän med Berlusconi .. han och hans kompis hade dragit ett skämt om att vilja köpa roma och det verkar inte vara något seriöst eftersom man inte sett några gröna ljus .. Journalisterna har gjort en stor röra bara för att han var i Rom..

 7. – du är så jäkla klockren tjejen !
  Go fore it !
  Alla älskar det du skriver , du ä'r en guldgruva;)

Leave a Comment