– ROMA BLOGGEN ..

Ciao Ragazzi! Hoppas allt är bra med er denna vackra sommarkväll! Den svenska traditionella sommaren har som vanligt erbjudit massa regn och det var ju absolut inget oförväntat! Nä, nu ska jag inte sitta här och predika om vädret utan om Roma förstås! Givetvis börjar man alltid med de glada nyheterna men det är ganska svårt då vi förlorat två av våra älskade favoritspelare – nämligen Panucci och Aquilani. Panucci som jag sett upp till kom inte överens med Roma och packade väskorna för Parma då Aquilani skapat ett stort mediakrig i både Italien och England. Liverpool blev det till slut och de kan verkligen skratta sig lyckliga då han föralltid kommer att vara saknad hos oss. Visst skrev han ett nytt kontrakt hos oss för inte så länge sedan men Spalletti varnade oss om att man var tvungen att sälja stora spelare för att kunna få köpa någon spelare överhuvudtaget. Tårar spilldes och nu är det massa rykten som är igång -som vanligt! Trezeguet historian börjar sakta blåsa bort och Toni är det nya heta ämnet på tapeten just nu! Att se en Toni i Roma kan ju diskuteras men han är ingen Batigol precis! Själv tycker man att man skall satsa på någon annan spelare då han alltid är full av ursäkter. Host EM Host!

Både älskade och hatade Loria fick vi även ta farväl av, men här var det inga tårar utan glädje! Han lämnade oss (snyft, snyft) för Serie B och jag önskar honom all lycka! Montella har som sagt gått i pension och D’alessandro samt Brosco tog Lorias väg och är klara som utlåning för Serie B! Någon som återvänt till sitt lag är Diamoutene och vi lär hädanefter få se honom i Lecce. Väldigt chockande om ni frågar mig då han presterat väldigt bra hos oss! – Men man får ju inte alltid som man vill! Mercaton har varit som en stor circus men trots den jobbiga situationen lyckades vi köpa Guberti från Bari. En snäll liten påg med höga förväntningar förstås! Låt oss heller inte glömma att Bari kommer tillbaks från Serie B till älskade Serie A iår! Nu i helgen drar matcherna igång och Roma får möta Genoa ( 23/ 8 ) i första omgången. Vi kommer garanterat att få se ett hungrigt Roma med nya mål och vinster!

Innan jag avslutar så måste jag även tillägga att Roma varit fantastiska under Europa League. Gent var det första laget vi fick möta och vinst blev det båda gångerna! 3-1 blev första matchen där Totti gjorde två mål och Vucinic det tredje! Andra omgången blev en ren utklassning då Roma körde över Gent med 7-1. Hallelulja vad glad man blev! Hattrick av Totti, två mål av De rossi och ett mål blev det av både Menez och Okaka (som äntligen är tillbaks från lån) fick mig att skutta av glädje hela kvällen lång! Ja, snart drar festligheterna igång och jag kan slå vad om att jag inte är den enda som vill att helgen ska bli av redan nu! Daje Roma!

luca-toni-celebra-un-gol-con-italia

– snart i Romas vackra kläder ?

5 Comments

 1. E-A

  Hoda gillar dina inlägg, locka tillbaka alla dina läsare! 😀

 2. krille

  du e äntligen tebax! saknat din blogg!!

 3. krille

  måste ba fråga! mancini hur bler de me han?

  • Hoda Merei

   – haha gick ju rykten om att han skulle tillbaks till roma men det lär inte hända om han inte går med på att sänka sin lön .. som om vi ville ha tillbaks den svikaren anyway! Men han har faktiskt förnekat alla rykten så det lär inte bli någon mancini after all – THANK GOD !

 4. krille

  roma genoa 0-0

Leave a Comment