– ROMA BLOGGEN ..

Igår svävade jag i sjunde himlen. Det blev 7-1 -igen. Första gången det blev 7-1 till oss var ju mot Gent men igår blev det 7-1 mot Kosice. Första omgången mot dem slutade ju med hemska 3-3 men igår visade vi verkligen våra hungrigaste ögon. Ett underbart spel av ett underbart roma, hattrick av vår prins totti och vars ett mål av menez, guberti, cerci och riise gjorde mig gladare än gladast. (kan man ens säga så? äh det skiter vi i, ni känner i alla fall glädjen här) Visst är jag riktigt nöjd med reslutatet men det hade faktiskt kunnat bli mer. Först och främst skyller jag på Cassetti -IGEN! Jag vet inte vad han gjorde mot Genoa och jag vet heller inte vad han gjorde igår. Är det bara jag som vill bli av med honom? Sedan ska vi heller inte snacka om Artur. Varför måste han ALLTID leka att han är ”lika bra” som Doni? Detta resluterar enbart i ett stor missnöje helt enkelt. Bad. Real Bad! Nog om dessa två sydabockar .. Det var verkligen härligt att få se Juan, Vucinic och Mexes att få spela igen! Jag är helt hundra på att Roma är de stora favoriterna i Europa League just nu. Lottningen av EL blev ju även klar idag och Roma hamnade i Grupp E tillsammans med Fullham, Basel och CSKA Sofia. Roma kommer att gå vidare och det är jag helt säker på. Totti är snart kungen av hela Europa och har du lyckats missa hans fantastiska mål så kan jag berätta för er att han gjort 10 mål på enbart 4 matcher. Great, isnt it? Jag är så stolt att jag är en romanista! Däremot måste ni definitivt ha ögonen på Menez för han kommer precis som Guberti och Cerci att bli jäkligt stor i Roma. De är våra hopp, de är vår framtid. Burdisso lär nog också förbättras i vårt lag, ska vi slå vad? 🙂

Denna helg har jag verkligen sett fram emot hela veckan! Först är det Inter- Milan (spelas på lördag) och sedan är det Roma-Juve på söndag! Kanal 9 visar båda matcherna och det tackar jag dem hemskt mycket för. Men först och främst hoppas jag av hela mitt hjärta att Inter inte vinner men det betyder givetvis inte att jag håller på Milan. Istället ber jag till Gud att det ska bli ett kryss för jag tycker att de borde nöja sig med vars ett poäng, bättre än inget ellerhur? När det gäller juve så är det jäkligt många som påstår att Roma inte har en chans, att de inte kommer att lyckas, att juventus kommer att vinna.. men vet ni vad? Det är bara skitsnack! Bullshit! Hade ni sett Roma matchen igår hade ni faktiskt tyckt synd om Juventus så jag tycker att vi allihop håller tummarna för mitt lag! Mitt hjärta säger att det antigen kommer bli vinst eller kryss men jag kan inte riktigt bestämma mig då jag inte vet hur Juventus har det just nu.. Det blev ju vinst för juventus i första omgången av serie a mot chievo men kom igen.. det var chievo! FORZA ROMA! FORZA LUPI!

Jeremy Menez

MENEZ IN ACTION!

8 Comments

 1. k

  ni kommer att förlora

 2. k

  7-1 manchester 😉

 3. EEEEEEEEEEEEEEEE

  INTER VINNER
  JUVENTUS VINNER

 4. EEEEEEEEEEEEEEEE

  O NI MÖTTE ETT FATTIGT LAG LIXOM ORKA VA GLAD ATT NI VANN ME 7 1

Leave a Comment