– ROMA BLOGGEN ..

Baptista som missade gårdagens match verkar vara positiv angående Spalletti, eller sa jag positiv? Jag menade yr! Att han först och främst talar ut i media och säger att han ”tror” att Spalletti kommer stanna är riktigt roligt när man någon timme senare läser att han sagt att ”spalletti kommer att göra allting bättre nästa år”. Media kan man ju absolut inte alltid lita på, men detta var ju lite kul. Han är däremot riktigt säker på att han själv kommer att stanna i Rom trots alla rykten om att han skall bort. När han fick frågan om hur mycket han spelat så var det som om han inte visste vad han skulle svara och gav oss en menning jag inte ens trodde fanns ”Jag spelade inte så mycket, men jag spelade.” Säga vad man vill kan man ju men det jag själv minns bäst är hans fantastiska insats och mål under CL för det var då jag började gräva en plats åt honom i mitt hjärta. Att Roma är ett starkt team fick man även höra från vår brasilianare och att den hemska säsongen kan hända vem som helst har vi ju tidigare även hört från vår tränare Spalletti men att Baptista säger samma sak kunde man ju inte ana, eller vad säger ni?! Däremot kommer Baptista inte få någon lång semester trots att han behöver vila men han är riktigt självsäker när han säger att vi kommer att prestera mycket bättre nästa säsong. Well, dessa ord fick vi även höra förra året när vi kom tvåa och det var ingen mindre än Spalletti som lovade oss att vinna scudetton iår, men så har det ju icke blivit men den här gången tror jag starkare på dem för jag vet att det är vårt år nästa år! Vi avslutar med att säga grattis till Baptista som idag får utmärkelsen ”the orange prize” under den internationella Prisutdelningen Ussi Rom. Congratulazioni! FORZA ROMA PER SEMPRE !

FBL-ITA-ESP-BRA-ROMA-REALMADRID-BAPTISTA

4 Comments

 1. Jag tycker Baptista har varit riktigt dålig i år. Säg vad ni tycker men det tycker jag.

  • Hoda Merei

   – dålig och dålig, han har inte alltid presterat sitt bästa och det är han heller inte ensam om, alla har sina dåliga dagar, men när han är igång så lyckas han bevisa att han är någon vi absolut ska räkna med!

 2. krille

  han e ok!

 3. laura

  mycket bra 😀

Leave a Comment