Roma har presenterat sina nya hemmatröjor

Roma har visat upp sina nya tröjor.

2009/2010.

HEMMATRÖJA

roma_rod

Betygsätt hemmatröjan som en kommentar.

BORTATRÖJAN                                                                                                                                                                                                                                                                            TREDJESTÄLLET

Betygsätt bortastället som en kommentar.                                                                                                                                                                                                  Betygsätt tredjestället som en kommentar.

Själv så är jag mycket förtjust i deras svarta tredje ställ. Jag tycker det är riktigt coolt och snyggt. Första tröjan är originell, ingen större skillnad på den. Bortastället är något nytt unikt och jag tycker det är riktigt kul med ny design, och att man vågar göra lite nytt. Tredje stället är riktigt snyggt, det gillar jag verkligen.

4 Comments

 1. Fredrik

  Valencias nya kollektion är ju också från Kappa!

 2. Lägg upp och visa dem.

 3. krille

  vilken tycker du e snyggast hoda??

  • Hoda Merei

   – den svarta såklart .. stör mig dock på den vita .. den vita vi har just nu är finare, det ser ut som om någon klistrat på ett klistermärke..

Leave a Comment